Bemutatkozás

Az Kazincbarcikai Ipari Park teljes területe 80 ha, melyből 33 ha törzsterület, 15 ha fejlesztési terület és 49 ha zöldmezős terület.
A törzsterületen már teljes egészében kiépült a befektetők fogadásához szükséges vonalas infrastruktúra: a 26-os főút mentén víz, szennyvíz, csapadékvíz elvezetés, gázhálózat, villamos energia ellátás, közvilágítás és a nagysebességű telekommunikációs hálózat (a törzsterületen a T-COM hálózatra kapcsolódás azonnal biztosítható ill. a T-mobil, Pannon GSM és a Vodafone rádiótelefon-hálózatok a teljes ipari zóna területén elérhetők.)
A jó elhelyezkedés, a közlekedési-, szállítási adottságok és a rendelkezésre álló nagy terület révén az ipari park kiválóan alkalmas kereskedelmi, áruelosztó központok, raktárbázisok, vámudvar és szolgáltató- vagy a közelében lévő Miskolc nagyváros cégeinek beszállító vállalkozások megtelepülésére.
A társaság alapfeladata olyan munkahelyteremtő beruházások, innovatív fejlesztések megvalósítása és támogatása, melyek építenek a város meglévő ipari és humán infrastruktúrájára, valamint egy vállalkozói inkubátorház megvalósítása, mely szolgáltatásaival segíti a kezdő és a már működő kis- és középvállalkozásokat.