A Barcika Szolg Kft. közleménye 2017.05.26.


ÉRTESÍTÉS SZOLGÁLTATÁS SZÜNETELTETÉSÉRŐL
 
A Barcika Szolg Kft. értesíti a város melegvíz szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a fűtőerőmű a TIGÁZ karbantartási munkái miatt nem üzemel így a távhőszolgáltatás a teljes városban

                             2017. június 2-án 08.00 órától várhatóan 14.00 óráig

szünetel.
 
Amennyiben a TIGÁZ hálózatán és a fűtőerőműben elvégzésre kerülő feladatok előrehaladása azt lehetővé teszi, a szolgáltatást a fenti időponttól korábban, az egyes városrészekben eltérő időpontokban elindítjuk.
 
Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Tájékoztatás a fűtés szolgáltatás ismételt indításának feltételeiről (2017. 05. 10.)


A távhőszolgáltató Barcika Szolg Kft. tájékoztatja hőfelhasználó ügyfeleit, hogy az ismételt fűtésszolgáltatás automatikusan beindul, ha
  • egy napon a napi átlaghőmérséklet (óránkénti mérés alapján) nem éri el a 10 Celsius fok értéket, illetve
  • három egymást követő napon a napi átlaghőmérséklet 12 Celsius fok alatt marad.
Az elmúlt napokban e feltételek nem teljesültek, így a fűtés újra indítására nem került sor.  Tegnap (május 9-én) 11 Celsius volt az átlaghőmérséklet, így amennyiben a mai és a következő napon is 12 Celsius fok alatt marad vagy 10 fok alá süllyed az átlag, újra indítjuk a szolgáltatást.
 
A társasházak közös képviselője írásbeli kérelmére - amennyiben a műszaki feltételek biztosítottak – ugyancsak újra indul a fűtés szolgáltatás.
E tekintetben a távhőszolgáltató nem vizsgálja a kérelem megalapozottságát.
 
A Barcika Szolg Kft. a jogszabályban előírt május 15. napjáig készenlétben áll a fűtés szolgáltatás újraindítására.

Tisztelt ügyfeleink!


A Barcika Szolg Kft. 2016. június 01-i hatállyal új, integrált távhő számlázási rendszert vezetett be ügyfelei jobb kiszolgálása érdekében.

Az előző időszaki éves elszámoló számlák még a régi program szerint készültek, így a 2016.06.01-2017.05.31-i elszámolási időszak július és augusztus havi részszámlái utólag, 2016. augusztus hónapban kerültek kibocsátásra, természetesen eltérő fizetési határidőkkel.

Ez felhasználóinknál, díjfizetőinknél félreértésre adhatott okot, amiért ezúton is elnézésüket kérjük. Az átállással összefüggő zárlati, adatátviteli feladatok zárásával a programváltás befejeződött.

Az okozott kellemetlenségekért ismételten elnézésüket kérjük, szíves türelmüket, megértésüket köszönjük.
 
Tisztelettel
                                                                            Gulyás Tibor
                                                                              ügyvezető